Community

user avatar
So in this circuit I made, whenever you bring Write Enable high on the register, output enable high on my manual entry buffer, and pulse the clock, I get a stack overflow error, each of the components work fine on their own, but when I connect them all to the bus and try to write to them this way I get stack overflow, is this a bug, or am I doing something wrong? https://circuitverse.org/users/...

Created by Jordan• 3 years ago

General
user avatar
sir i tried to design standard circuit for JK flip flop from SR flip flop. in toggle mode its showing an error of " simulation stack limit exceeded " please help

Created by vaibhav sareen• 3 months ago

General
user avatar
How do teachers set up a class so that they can create assignments, review student work, and grade in CircuitVerse? It did not ask me if I was an instructor or a student when I logged in and I don't see anything on the Teacher page. Thanks

Created by Denise Griffin• 2 days ago

General
user avatar
This switch is not described that I can find.

Created by RogDog• 22 minutes ago

General
user avatar
My testbench is saying reset RST is not present in circuit. I don't know what reset is, and I don't see an option for it in the test bench or on the circuit

Created by Raymond Stahl• a minute ago

General
user avatar
I don't understand how the RGB matrix works, like which pins do what, bitwidth for pins, etc., and the user guide doesn't explain it. How does it work?

Created by Sira0909• 14 days ago

General
user avatar
One day I logged in to check comments for my string CPU, the comments section was gone. I then tried logging into CircuitVerse on other device, however, the comments section was still missing. Why is this happening, and can I make the comments section come back?

Created by SJP4• 1 day ago

General
user avatar
My project I have spent a long time on is suddenly stuck in the loading screen and I cant save or change anything I have tried reloading the page and everything it still wont work.

Created by Ky Ky• 2 years ago

General
user avatar
The Splitter asks for #input bit and then for #outputbits, but it shows me alway one single output. I can't even configure the outputbits in the properties. Has anyone a solution.

Created by Lienhard Menzi• 2 days ago

General
user avatar
Can I change color of powered and unpowered wires?

Created by Shadow Realm• 2 days ago

General